Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere göre projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında bazı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Bapsı taban amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Camlı yangın kapıları yahut panik barlı yangın bapları diğer yangın bapsı türleri arasındadır.

Hiç kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması umulur yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem kaplamak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Hiç suizan namevcut ki yangın felaketi, sene içre gönül yitirilmesine münasebet olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince güdük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem de esrar kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de erdemli yapıda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve esrar kaybı enseış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Mono blok beden dokuması posta sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık alıyoruz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 intibak sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil edinmek; dayanıklı, güzel duyu Yangın kapısı istanbul kapılara en mutabık fiyatlarla ehil sürdürmek yürekin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden müdrike olgun alabilirsiniz.

Report this wiki page